LEGO Harry krukmakare Hogwkonsts Castle Set 1290pcs Voldemort Dumbledore Snape


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LEGO James Bond Aston Mkonstin DB5 10262 Brand nya förseglade FACTORY SEALD

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LEGO Harry krukmakare Hogwkonsts Express 75955 byggnad Kit (801 Piece), Multi NYA
Lego Junior skräp från japan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLEGO Juniors Polizi auf Verbrecherjagd 10735 (japan importeraeraera) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt LEGO Jurassic värld 75937 Triceratops Rampage
Lego Jurassic värld Raptor Rampage 7917 Brand Ny Factory förseglad

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lego Harry krukmakare House of Gryffindor Nya förseglade

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lego HARRY krukmakare minifigur 30110 - Trunk Hedwig vit Owl New Sealeded Bag

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lego Kit de konstruktion Unikitty Pkonsty tidLego Kreativt fält 10854vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lego HARRY krukmakare Professor Lupin mot65533;s Classroom - BRAND NY OCH SEALEDRARE
Lego LEGO Bionicle 8567 Lewa Nuva

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO LEGO Mini Figur Series 7 Top tennisspelare Minifig Series7 [831 -9]

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LEGO LEGO stjärnornas krig Hoss Wanpa Cave 8089
Lego Harry krukmakare The Burrows New Sealed
LEGO Legoland årgång Hemmaker 253 Helikopter och pilot 1975 förseglad misb

På tisdagen godkände ministerrådetLego Lot Of 10 Nuovo Assortito Ragazza da kvinnor Figur Mini Personaggi Citt 65533;rough 6553333;LEGO Mars Mission MX -71 Recon DropshipLEGO förundras Super Heroes 76042 Shield Helibilrier Brand Ny och förseglad den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO förundras Superhjältar Spider -Man -Spider -Man -5533,långt från hem 76130 stjärnak Jet och Drone
LEGO Mindstorms EV3 Förlaga 31313 Fyll alla här

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLEGO Mineccraft The Mountain Cave 21137 byggnad Kit (2863 Bit) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lego Hero Factory 14 Figur samling