Storm Leksaker 1 6 skala Liketness of Ali Muhammad Ali Action Figur Colleble


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Strike Witches Eila Ilmatar Juutilainen 1 8 skala PVC Figur

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Storm leksaker 1 12 Street Fighter 5 Akuma SDCC begränsad vit Hair Action Figur
Strip Mine (d torn) Antikviteter HELT PLD Mindre vanliga bilD (ID) ABUspel

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStrommanst (grå) -Fertigsmodellllerl –1 32 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SGS -RAF003 Tallyho för te av kung och land
SH Figukonsts Avengers Iron Man Mark 50 (Avengers Oändligt krig) Ungefär 15

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stormcast gulden Liberators - age of sigmar KOMMISSIONEN promålning

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Stormmodellllerl metallsprit klar EXS EXS EX -S Alpha Gundam Action Figur leksak

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SH Figukonsts Kamän Maskerad Rider No3 Målad handlingsfigur 14cm 5.5tum F S B1SH Figukonsts stjärnornas krig DkonstH VADERER OCH BEN KENOBI Figures MIB 100% AUTHENTICvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stormtrooper 1977 stjärnornas krig kvalitetrad AFA 80 NM KINA Coo JJ Nytt mål
SH S.H. Figukonsts stjärnornas krig kapten Phasma (den siste Jedi)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
SHCM -Pro 1 144 GN -001 Gundam Exia bilene Suit Gundam 00

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Shelby samlaible 1 18 skala tärningskast 1121 Shelby Cobra 427 S C blå signatur
Stort Fisher Price Loving Family dockhus Furniture Figures Lot
Shell Lego Ferrari leksak modellllerler bils Set of 6 NY 40190 -40195

På tisdagen godkände ministerrådetSherträ Cable Dozer med rödblad - använd - 1 25 skala MB4SHFigukonsts Kamän Rider Kiva Kiba Form (processen för att karva ben)SHIENG TYRANITAR Holo Triple stjärna SECRET Sällsynt 113 105 Neo Destiny MISSPRINT NM den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Shimmer och Shine Genie Dolls Set Talking ljus Up flygagatande Set Pair 12
Shin Godzilla Leaterman Tool Wave Stor Katastrof Pair Ver.Nytt N

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenShinakira Mabguldsiyumekan Nozomu Watase 1 7 Pvc Figur Sexy japan Figur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Stort Lot stjärnornas krig Destiny 141 sällsynt, 143 tärning, 100 fler.