STkonstER hkonsts KIT (oförilt) JAGUAR XJR -9 SPRINT SILK cut 1988 - RARE 1 43 - NMIB


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Steiff bears set of 5 bears musiklåda Himmelska körgosdjur gjort Tyskland

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stkonster Set zum Zusammänbauen 1 43 - Porsche 962 C Matsuda Mont Fuji 1987
Steingraeber modellllerlerlbaukasten 1 60 brigaden The Fair American 1790

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSten Jätte Alfa SPLD Röd Mindre vanlig MAGISK Kkonst (ID) ABUspelR Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Step2 Cakes och Coffee Kitchen och Café
Step2 Grand promänad -in Kitchen och Grill, brun Tan Maroon

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stkonstmodellllerl 1 64 Pandem TRA tävlings Nissan GT -R Metallic röd

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
StkonstPeak 1 43 Nissan LB -WORCS GT -R R35 Metallisk lila grön IG1192

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Step2 Spela och lagra sandlåda med omslag -- Barn Sand Summer ActivityStephen Steam Loco för Thomas träen järnvägway System New in låda vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stkonstset för marklin har aldrig använts på nytt i lådaar för tåg
Steve Mcdrottning Bullitt 1968 Ford Mustang GT Chrome Edition 1 64 skala

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stewkonst HO Penn Central C628 (Weatherd)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. STEYR 1300 SYSTEM DUTRA 090336 SCHUCO 1 32
Ståthållare av kejserliga riddare soldat målad actionfigurWarhammer 40K
Stil för Meccano Sports Bil Vary

På tisdagen godkände ministerrådetStjärn -smkonsta soldater planrar invasion Sätt igång bild fight Vanguard VG -HS07Stjärnkrig x vinge miniatyr spel x vinge 1ed kejserliga och rebelliska flottorStjärnornas krig - Chewbacca Premium Format 1 4 skala Staty -SID300527 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stjärnornas krig - Thailändsk avlyssningsmodellllerl 1 72
Stjärnornas krig 2003 Oritet bilded Bootwage Yoda AFA Q70 (80 60 90) MOC

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStjärnornas krig Armada Angriffsfregatte av tyska rebeller Frigate anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Station för laddning -HO 1 87 -MARKLIN 72205