Lego Harry krukmakare 4729 - Dumbledores B. 65533;ro 446 Teile 8 -12 Jahren Neu


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Leksaker för en jurys skönhetssalong

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lego Harry krukmakare 4841 - Hogwkonsts Express 646 Teile 8 -14 Jahren - Neu
Leksaker för spannmålstotem -stammän

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLeksaker i stora kök Barn som tillagar verktyg Apparater Lär sig spel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Leksaker med lampor, Realistiska ljud och vattenpump
Leksaker R U Exklusiv E.T. Extra -Terrestrial Interactive E.T. I Dress and Wig

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lego Simpsons 71006 - Das Simpsons Haus 2523 Teile 12 - Neu

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lego Staden 6026 - Stadtzentrum 914 Teile 6 -12 Jahren Neu New

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Leksaker transformers bilbot -Alliance BumblebeeLeksakslådaen för Lejonkungen Outnyttjad Storage Chest och hörnet 3 -bitars Set Pumbaavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lego stjärnornas krig 7159 - Anakin Podracer 291 Teile 5 -8 Jahren - Neu
Leksaksmarknaden - Lena 02047 - stjärnake Riesen Bagger, svkonst gul leksaker spielzeug NY

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Leksakssoldat, schweizare - Vatikanen - Bra soldat

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LELLO Bunny Kingdom spel
Lego Technic 42000 - Grand Prix Racer 1141 Teile 11 -16 Jahren - Neu
Lemken Vega 12, 1 32, Wiking

På tisdagen godkände ministerrådetLENZ 30201 DAMPFLOK BR 66 002 der DB LENZ DIGITAL DO378Lenz H0 30122 -01 Diesel Locomotive BR 270, DB, ep.4Leovold, sändebudet av Trest (låda Topper) FOIL Ultimate Masters NM bilD ABUspel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lesney Matchlåda 1914 Sunbeam Motorcycle & Milford Sidebil Y -8 modellllerler
Lesney Matchlåda Superfort 45 Ford Group 6 med EYES etikett i BP

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLESNY NO = 66 HARLEY DAVIDSON - MYCKET RARE - MOTOR I GOD KONDITIONEN anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lego, läderlappenfilmän 70909 Batcave Break -in MISSB