Kaiyodo Revolvech Takeya 001 Buddhist Staty Tamonten Figur 130mm japan 0843


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lansdowne modellllerler 1 43 skala LDM47X - 1936 -38 järnvägton Fairmile Top Down - LCC röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kato 10 -896 N Medida 3 -Bil Set 923 Forma 3000 Doktor B 65533;65533;65533;sico gul Jap Gen5533;n Nuevo
Lansdowne modellllerler 1 43 skala LDM90 - 1960 Bristol 406 - Metallic Sky blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLanz Eibulldogg Lanz -blå 1 18 Schuco 45012900 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt L'APPEL DE CTHULHU - EDITIONSKOLLECTOR - LIMITEE 150 EX - RARE
Läppsgroda (Läppsgroda) Barn Läppskapare Explorer Learning spel lila

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kings modellllerler 1 43 1952 Ferrari 166 Montevideo GP Froilan Gonzalez

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Köket, allt i ett

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lär dig med Mig Sort och Apple Lära.Lärande resan.Sjöfkonsten är friLära sig att vara Thomas Train träen RFID Talking järnvägways Great Discovery Set vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kotobukiya 1 35 GRÄNSBRAKE SHRIKE typ V Plastic modellllerler Kit NY från japan F S
Lärande resurser Jättestort uppblåsbkonst solsystem

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lärare skapade resurser TCR7408 innan du talar positiv affisch.Bästa pris

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lärlingsresurser – Trådlösa ägg
Kyosho Bmw M3 E92 vit Stripe 1 18 skala Minibil
LARVA TAXI - Lätt ljudFriktionsbil Fordons leksak gul & röd Larva - Slumpmässigt

På tisdagen godkände ministerrådetLarver 966A Traxcavator 55232 Norscot DieCast NYLäsare av LeapFrog Leap Tag Pen, värld Map, US Map, Solar System 13 boks och ståLaser Tag Novelty och Gag leksaker for ungar - Premium Deluxe Lazer Gun Set of 4 med den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Laserkonstruktion CATHEGRAL CITY - 5 byggnader - 28mm skala Si -Fi W40K ej fastgjorda
Lastprofil 1 loco 4F 0 -6 -0 loco -kroppsdelar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLatina bogserbåt ATLANTIC med ABS Hull 103 cm LAT20210 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LAMOTTE R -3670 -LI, Reagent System, Klor, 0 –4 PPM.Bästa pris