Majorette Corgi Matchlåda heta hjul Ertl LOT 48 bilS 1970 1980 1980 1990 Många Sällsynta


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
MAPLE LAGER R &D PrödOTYPE (Bellflåger Root spela bild) fäst vid MTG - kort

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mantua modellllerler HMS Shine English Cutter 1712 45 statisk modellllerl Kit
MAQMADON 4342 BERLIET GLR 8 R Absetzkipperwagen 1 24

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMaquette Avion 2677 ARROWS Hawk T1A Royal Air Force röd Italiari 1 48 Neuf Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Maquette En Plastique -68 Chevelle S 396 1 25
Maquette värld rallye bil Mitsubishi och Subaru - Heller 52601 24 - complet

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
MATCHlåda 1 -75 MOKO LESNEY Nr. 14 C LOMAS AMBULANCE 1962 67mm gråePR

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mattel 2001 heta hjul japan Charawshets Speed Racer Mach 5 vit CW7

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Marble Run 33 Teile murmelbahn -bausatzMarco Brazos Tigre vit 1 100 Escala modellllerleros Pl 65533;rough 65533;stico Kit Av Kotobukiyavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
McFarlane Alien mot Prödator Alien mot Prödator Movie Stealth Sbil Prödator 12 in
Mardröm före jul Sally Välj actionfigur

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mardröm på Elm Street Fröddy Furnace Diorama NECA

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. MARGE SIMPSON Hallågeen Fylld Doll OOOAK applåder Prödotypen Witch PROV
MERCEDES 220 SE TAXI CAIRO VITESSE CITY CT010 1 43
Marin självförsvarsmaskin Hyuga Ship modellllerlerl Series 1 350 plamo japan

På tisdagen godkände ministerrådetMARIONNETTE FIL BIRMANE BURMA PUPETMark I Guide 1 48 Panavia Färger och markeringarMARK43 1 43 Honda Prelude Si BA 1 Retur med grekisk vitt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
MARK43 1 43 Subaru Impreza WRX typ R Stig Ver.1997 (GC8) Sports hjul vit
MARK43 PM4304NMP Mini Bil 1 43 Nissan Skyline GT -R (BNR32) Egen version Nismo

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMARK43 PM4336SW2 1 43 leksakota Celica GT -FYR RC ST185 Super vit II - rätt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mafex Medicom No.083 Den Otroliga Onda Gwenpool Action Figur Brand Ny Herregud