LEGO vänner Lemonade stå 41027 NY japan


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LEGO duplo 10880 Jurassic värld T -Rex Aussichtsplattform T. rex torn N6 18

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LEGO Ninjago 70727 X -1 Ninja Charger NY SEALD (426 PCS)
LEGO duplo All -in -one -låda -of -Fun 10572 Kreativt spela Educational leksak Gift 65 Pcs

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLEGO duplo Experimäntell uppsättning Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt LEGO duplo liten robotar 7439 Stretchy's Junk Yard
LEGO duplo Superhjältar Jokerns Challenge 10544 byggnad leksak NY SEALD

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Liara T'Soni Bishoujo Kotobukiya Staty Figur - ny mint in låda

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lionel 226E Loco tärningskast skala Detail Series Prewar O Gage X363

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lego duplos slott 4776 Draktorn, KOMPLETE Lego Egen Modular byggnad Town House Like 10218 City MOC 370vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lionel Mycket sällsynt 1953 Transformer for Early Electronics
Lego Exclusives Tower Bridge (10214) 2010 begränsad MISB BNIB London fri Shipping

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO EXO -FORCE8482; attackTiger

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lego Figur Boba fett vitt
Lot 2 tävlings Champions Fast N 'Furious 95' VW Jetta Street Turner vit och gul
LEGO vänner - Le Cupcake Caf é Drough 65533; d'Olivia - 41366 - Jeu de konstruktion

På tisdagen godkände ministerrådetLEGO vänner 41102 Advent CalendarLEGO vänner äventyr Camp Tree House 41122 [726 Bit] Nytt förseglatLego vänner Hkonst Lake City Hospital 41318 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO vänner Hekonstland Hospital Set 41318 Från japan New
LEGO vänner Resort de Hekonstblake City 41347 m 65533; (65533;vil que conduce a un parque)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLego Galaxy Squad, Bug Obbokstaver 705, Brand New anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ltd Ed 50WW MasterFighter 1 48 Franska Air Force Train Road Tanker ny generation