Pokey 8in Plush Bulbasur (leksaker R U Exklusiv)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
spelaskool Glo vänner Shuttlebug Glåg Worm Bug drakeflygaga Pilot 1986 NY

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pokey Mitte Original Stuffing leksak Eevee Laufen Pause aus japan 6A235
spelaskool Heroes transformers Rescue Bots Blades The Fljus -Bot och Dani Burns

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenspelaskool Sesame Street Smkonstphone.Inkluderad sjöfkonst Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt spelatok 2 hjul Stunt Rover RC avlägsen kontrollera med LED ljuss, 360 Spin Action,
Plex stjärnornas krig Mania 02 vit låda R2D2 C-3PO Stormtrooper Figure Sjapan importeraera

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Priest Dominus av Skitarii soldat målad actionfigurWarhammer 40K

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PSA 10 Charmander Holo Fire röd Leaf grön Reverse Pokey 2004

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Plum Lil Monkey Klättra in Slide OlympusPlus modellllerlerl 061 Lanz Bulldog 30 HP 1 35 skalenlig modellllerl kitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
R3424 LNER 0 -8 -0 Raven Q6 klass Hornby OO Gage NY I låda
Plush mjuk leksak Folkmanis 3116 Tyska herdar Puppy Dog Full Body Hand Puppet

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Plymouth Fury Christine Dirty Version 1 18 bilvärld

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. PM43107CAT MARK43 1 43 leksakota Soarer 3.0GT Air Suspension MZ21 1990 vit
Rare Moskvitj 415 Rysk jeep 4x4 Hand gjort grå 1 43
Pma 1 12 Honda Vtr 1000 Castrol nr 11 Valentino Rossi Suzuka 8 timmar Uthållighet

På tisdagen godkände ministerrådetPma Mini Champs 1 43 McClaren M23 1976 Förenade kungariket Gp No 11 James HuntPnM059 Royalist Monterad flaggbärare av kung och landPO med tåg Densya de PO blå batteridrivna digitala Pedometer och drivspel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pocher Alfa Romeo 8C 2300 Monza 1931 K71 modellllerler bil Kit NY
Pochers \FRANS35;HK109 1 8 Lamborghini Huracan {65533; C LP 610 -4 {65533; C grön Mantis (metallisk grön)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoemongo Center PZ04 & PZ05 Snorlax Ditto Pair Cushion FluffyPlushleksakDocFigur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

REE modellllerleres VB -107 UIC -Y 2 cl. B10 myfi livrea grön 301, logotyp SNCF prödotipo gi