Chevrolet Corvette (C7) Z06, vit, 2014, modellllerler bil, Ready -made, bilkonst 1


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dodge Monaco, metallgrönt, 1 43, Neo

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Cluedo Spel Of Thrones samlaor rödigering
DODGE VIPER GTS COUPE 1996 KIT 1 24

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDodgem Conducir & Tradicional Obras de konste - sin Pintar - Langley Q1 -P3 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DödsKorps från Krieg Grenadier Squad målade plasma pistol sällsynt set Warhammer 40k
Dödsmatch i kungariket Lion Knight låda SW

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
D &D D20 Paizo Pathfinder äventyr Path Second Darkness 1 -6

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dark magiian Holo LOB -005 ULTRA RARE BGS 10 Pristine Yu -Gi -Oh

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dog Days Leonmitchelli Galette des Rois Figma Figma Japp importeraeraera leksak Doll GiftDoktor som 5.5 tum 13 -läkare räknar medvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DD306 Sökande efter Pvt Ryan Set av kung och land
Doktor Who Den tionde Doctor s Sonic Screwdriver LED Flashljus Ljud Nytt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DoldenForest Grass Match komplett 2D Terrain Bundle (Mouse Pad Material)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Domaine ferme -HO -1 87 -FALLER 130372
Diesel Locomotive klass 130 042, Dr, Ep.V
Domarna gille D &D -tillägg Character Chronicle bilds Zip SW

På tisdagen godkände ministerrådetDominikanska republiken Domino Table with the EscudoDomino Table (Parque de Bomba de Ponce)DOMSTOLENS GENOMFÖRANDE ALCO C -630M LOKOMOTIV Canadian National 2001 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dong Fang Hong LT665 SUV militär monterad luftförsvarsradarläge (L)
bilrera Tren Circuito de F F 65533;65533; rmula 1 Eins Ferrari F1 Masters bil Raza

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenbilS FIGURES MIKE OCH SULLEY anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

prydlig leksaker D URSPRUNG NEUF EN BOITE N FRAR5533;FRAM5533;25BV