Lego Legends 10021 US Constellation NYA SEAL FkonstYG värld Wide America Navy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LEGO Minecraft 21128 Village byggnad Kit (1600 Pjäs)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LEGO Lego bils Finn McMissile 9480
LEGO Minecraft Micro värld och The Nether och The End 21102 21106 21107 set

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLego Minecraft The Ocean Monumänt (21136) grön pyramid Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lego Minifig stjärnornas krig, amiral Firmus Piett, RARE Ny sw352 FRI POST
Lego minifigurer i sin helhet The Simpsons Series 1

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
LEGO LEGO Jurassic värld T -Rex 7918 japan EMS Express Mail från japan

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lego Lego Movie 2 Rex Rexplorer 70835 byggnad Set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lego Minisiuters Series 1 (8683) Fullständig uppsättning 16 -siffror.FRI FkonstYG Lego Mixels Lot av 12 - Brand Nyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lego Lego NINJAGO Lloyd från den mekaniska draken 70612
Lego Mosaic 3443 K34434 TIGER MOSAIC 100% Ifylls In låda w Extra Sealerad

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lego Movie 70809 Lord bussiness' Evil Lair Brand nya Factory förseglad

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lego Mystery Mansion 75904
LEGO LEGO Stjärnornas Krigsnivå Snöspeditör 450
LEGO Nexo Knights 70320 Aaron Fox 65533;s Aero -Striker V2 - Brand New

På tisdagen godkände ministerrådetLEGO NexoRiddare - 7032 - Aaron l'Ultid ChevalierLego Ninja Go Waruwaru Samurai cykel 70501Lego Ninjago 70593 The grön NRG drake byggnad Kit, (567 -Pieces) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO Ninjago 70727 X -1 Ninja Charger NY SEALD (426 PCS)
Lego Ninjago Dieselnaut Tank drake Hunters 70654 Inkluderar 7 Minifigurer (BNIB)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLEGO Ninjago Jaya s elemäntal drake 70602 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LEGO Lego Ville ZOO duplo 4968, avbrutet, lådaat