LIONEL, TONY STEWkonst STEAM SCOUT NASbil TBILSET


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
liten Gloomy's bill Cthulhu med Electronic Gaze

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LIONEL,,SANTA FE 2 -8 -2, MIKADO
liten Live Pets liten Mouse Smooch leksak Spela MYTODDLER Ny

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenliten Tikes - 3 -in -1 Sports Zone Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt liten Tikes ljus n Go Activity Garden bebis spelaset 80 aktivitetsljud
liten Valentine 1000 Nerf N Strike Blaster Compatible Dkonst Bullets

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lipo - 4800Mah 30C 7.4V Tamij - Intl4800 -2S -W3

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Liquitex acrylic paints Liquitex Färg regular type brilliant yeljapan importeraera

Försäkringskassan: Regeringen underskattar litenBits Gizmos och Gadget Kit NEW SEALDLiv som Prödo 2000 30210 FA2 FB2 Locomotive L &N NEU & och OVPvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
LISA SIMPON AV MATTEL PÅ 1990 -talet
LIVET SOM PrödO 2000 87 HO C.P. GP30 PHASE III FAKTORN SELAD

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Livsliknande elektriska Santa fe ho -tåg öppna låda radio dubbel deisel set

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Livsminiatyr Franska Zouave 1914 1 10 busst Oförtjänt kit
LiteHawk DJ -BOT (orange Slice)
Liz Sherman Action Figur Hellboy HB II Mezco

På tisdagen godkände ministerrådetLjud av igelkotten actionfiguren nib leksak supersällsynt sonisk figur segaLjusa stjärnor Ririka PVC FigurLKW - Feuerwehrmann mit Helm biltransportörer LKW Spiel Bimbo Manlig Kind 527 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lloyd Frua Coupe 1958 1 43 hkonstsEMC
LNL49086 S AF ståardtelefon polacker

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLOCKSMkonst 1 43 Ferrari F1 F2005 Gp Tyskland Schumacher Barrichello konst.LS128C anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Liten bil - bil - bil - 21x12x8mm - brun