Luna Petunia 22047 Amazia Garden spelastat, Small


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lego 75938 Jurassic värld - T. rex mot Dino -Mech slåss

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lunde Studios 23 HO Falcon Tower byggnad hkonsts Kit
LEGO 76023 DC serier Super Heroes The Tumbler

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLEGO 76049 Super Heroes Avenjet Space Mission Set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt LEGO 76084 Den ultimata striden för Asgård (400pcs) Pensionerad uppsättning
LEGO 76131 Avengers 4 Endspel Compound slåss 69pcs

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lupin The Gallery Lupin Endless Cooperation Hashkyoku (bil Total längd av

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lupinranger VS Patoranger VS Fordonets serie DX Kejsare Set japan PRE ORDER

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LEGO 771 Mars Mission Discovery Mars prospektering Rover ÖPPEN låda SEALD BAGS.LEGO 79018 HOBBIT LONELY MOUNTAIN 866 PIECE SET UTFÖRD SEAL lådavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lusso 3 Pista Scuro brun Bianco Condita Legno Cribbage Tavla con Cassetti
Lego 7929 - bilnotaurus Flucht NEU OVP

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO 80101 Kinesisk nyårmiddag &8013 drake båt Race 2019 ASIA ENDAST

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lego 8078 Portal av Atlantis Den förlorade staden 1007 Pcs Ages 8 -14 NIB förseglad
Luxumbra Infinity O -Yguldi Kidobuai Pilot 75mm Corvus Belli Yu Jing JSA modellllerlerl
LEGO 851399 Minifig bilry Case

På tisdagen godkände ministerrådetLEGO 8909 Kollektiva minifigurer Team GB 2012 olympiadsuppsättning av 6LEGO 9494 stjärnornas krig –Anakin's Jedi Interceptor (avbröts av tillverkaren)Lego Agents Mission 7 Deep Sea Quest begränsad Ed. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO ARKITECTURE 2017 NY RELEASE 21034 SKYLINKOLLEKTIONSLONDON STORA BRITANN
LEGO Atlantis 8077 Atlantis Exploration Hq

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLEGO läderlappen Classic TV Series Batcave 76052 MINI FIGURES USC BEGRÄNSAD UTION anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Luz grön 2017 Tokyo Par 1970 Bre Datsun 240Z Serie 1 grön