LeapFrog LeapTV Utbildning Aktiv Videospelsystemkonsol


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Legenden 1 35 M48A2 A2C Detailing Set för Revell 03206

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LeapFrog Learning Safari spelapace
Legenden 1 35 VT -55AM Kongrönering för Tamiya T -55

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLegenden om de fem ringarna LCG Härskarinna av Winds spelamat Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Legenden om statyn Jotaro Kujo Jojo
Legenden om Zelda Skyward Sword samlaor s Figur [Real Action Heroes]

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Learning Resources - LER2629Låtsas och spela Beräknare Kassregister

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Learning Resources Geosafari Jr Talking Globe

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LEGIENDPRODUKTION, LF1307, VT -55AM (för Tamiya T -55) – 1 35Legioner av Nagash - krigiska kort nära mint SEALDvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Learprog Explorer LeapPad Learning spel System 5 Spel Case Gel Case CD Adapter
Legler träen leksak Shop Nature New

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO - 8017 stjärnornas krig Dkonsth Vaders TIE Fighter ()

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LEGO - nyckelskapare Ford Mustang VIP Exklusiv 10265
LED Dancing RC Robot Inoor Outdoor avlägsen kontrollera spel leksaker ungar 2.4G Gift
Lego (3X) orange Stein Trenner Entfernung Werkzeug (Gruppe von 3) Stil spielzeug

På tisdagen godkände ministerrådetLEGO (LEGO) City Snow Bas Camp and crawler borr 6036Lego (LEGO) Jurassic värld Dilo Fosaurus' s Raid 75916LEGO (LEGO) Pirater från marinkåren från japan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO (LEGO) Super Heroes Mighty Micro Iron Man vs Thanos 76072japan importeraera
Lego 10152 Maersk Line Container Ship (Brand Ny i öppen ruta)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLEGO 10218 Skapare Husdjursbutik Set anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LED -ljuskit för LEGO 71043 Harry krukmakare Hogwkonst s slott