LEGO 75244 Stjärnornas krig, Tantiv IV, i handen och rödo för sändning två gånger du idag.NY


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Land Rover Defender 300tdi TD5 110 vit y blå Techo 1 24 Escala modellllerlero

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kato 10 -1297 - Eurostjärna Ny Design E300 - Spur N - NEU
Land Rover Defender Croce Rossa - Giocher 1 43 i låda 36681

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLand Rover Range Rover 3.5 RHD 1970 gul vitlåda 1 43 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt LAND WALDO JISSAW PUZLE (NY SEALD)
Landro s presentkort värld of Warcraft Landro s ask KEY

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
KING OCH LAND TYSKLAND WWMAN ARMY W157 PANZER GARANT TILL PRESENTATION MIB

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Knotty Sheep, Hand Puppet - 30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LANDSDOWNE modellllerLER LDM63B AC 16 80 ROADRTER SPORTS TD 1938 KOLOR grön låda 1 43LANG Wells Street av Holy Night Pussel av Susan vingeet, 1000 bit 6010002.0vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
KORGI leksaker 220 KEVROLET IMPALA - RARE - NEAR MINT FORTSÄTTNING I låda
Lansay 33131 Stix \C Cutie Set of kreation.Fri sjöfkonst

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lansdowne LDM78A - 1939 Lagonda V12 Rapide Drophead Coupe 1 43 vit Metal

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lansdowne modellllerler 1 43 skala LDM22 - 1952 Austin A40 Sports - vit
Kyosho 1 64 Porsche 911 GT3 RS Egen
Lansdowne modellllerler 1 43 skala LDM78 - 1939 Lagonda V12 Rapide DHC - Gunmetal grå

På tisdagen godkände ministerrådetLAPIS Go Stone -- Go spel, Baduk, Weiqi, Igo.L'APPEL DE CTHULHU - TERREUR SUR L'ORIENT EXPRESS - DESbilTESLär dig spela Melodica Instrumänt för barn den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Larami Pepsi vattenskytt HJÄLP
Lärare Luna 2.0 Interaktiv projektion Kamera.Sjöfkonsten är fri

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLarge träen Fire Station med mekaniska hissfordon Olympleksaker anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LAMBORGHINI GALLARDO SUPERLEGERA YLlåg 1 18 bilkonst 74584